Followers

Thursday, 17 February 2011

♥ Bear2 A.K.A Barney :(( ♥

 myexboyfrenz Abdul Mufitz Roslan ♥ Sumpah sampai ckunk ak mengharap pada ko . Demi ALLAH ak tak mampu nak lupekan ko walau pun macam2 ko dh buat pada ak . Tapi sampai ckunk ak still sayang n mengharap relationship kite akan bersatu kembali . AMIN :(( !  . Dear , I really2 miss u tahu ? Ape salah i sampai u menghilang sayang ? Setiap mase saya rindu kan awak  . Tapi awk buat saya macam sampah kenape dear ? Mane janji you pada i dulu ? mane semua tue ? Sampai hati u hukum i . U tahu tak betape terseksa nye i bile you hukum i terlampau . If u nak balas dendam ngn i sekali pun . U dh berjaye bie . Tlg laa stop kan . I betol2 dh tak bole nak tahan semua ny . Teramat2 laa pedih tahu ? awk ingt lagi tak tarikh ny  15.MARCH .2010 ? pada tarikh tu laa i accept you . Ingat lagi tak janji awk pada saya dlu ? Sampai ckunk sya  masih ingt lagi semua tu tahu ? . you teringin sangat2 i nak tahu kenape u benci i cngt2 ? kenape u buruk2 kan i ? kenape u dh buang i jauh2 ? u tinggal i tanpa sebab bie ? I sendiri tak tahu kenape u buat i mcm ny ? Tlg laa bagi i penjelasan jgn laa seksa i cmpai mcm nie . Setiap mase i ingt kan u . setiap mase i rndu kan i . I rindu kan tawa gelak mu sayang . Smalam i lepak ngn intan . I tengok pic u semua dlm ancet intan . I ase nak nnges u . Rndu dekat you cngt2 tahu ? :(( . If you nak tahu ? sampai ckunk i tak mampu lupe kan you bie . Tlg laa bagi i peluang terahkir . Kite jadi kawan pun i tak kesah . Janji dpt ckp ngn you dpat txt you alwys . Mufitz , you mmg terhebat . Teramat2 menyayangi kamu tahu ? Oke i akui waktu kite kapel dulu  i tak mampu nk hargai you , i tak mampu nak buat you hapie , Tapi caye laa pas kite break banyak benda i dh sedar . I bodos , tak nk hargai you . Bile you dh buang i jauh2 bawu laa nk sedar. bie maap kan silap i dulu . :(( ♥ . Bie plisss come back in mylife . I realy2 need you :(( . Lastly sori amek pic u senyap2 . I LOVE YOU SO MUCH ABDUL MUFITZ BIN ROSLAN ♥