Followers

Monday, 25 April 2011

♥ 23.April.2011 ♥

Seronok menghabis kan mase bersame teman2 ku hehe . Mmg enjoy laaa kan korang ? Thnxz cngt2 for PALY , APIT MOK N KIMI , coz amek ak and ajak lepak . Frst2 dh malas nak lepak nasib korang kol n bole lagi patah balek amek ak kan ? hehehehe . Sayang jgk korang kan ak ? huhuhu .
Ini laa jejaka2 yg ak kata kan tadi . hehe thnxz yea korng? encem + cmrt tak dyeowg ? tpi smua dh ade gf so , korang tak leh laa nak ngorat hahaa.



Ini laa sahabat2 ak yg melepak bersame . Yeahh , mmg enjoy cngt2 tak terkata enjoy nye hahaha . Bnyak lagi pic ak nak upload . Nnti korang tgok laa erkk ? Bnyak cngt owg ak snap pic hehe . Wahh ! , lupe nak gtaw korang . huhuhu . ak terjumpe laa mamat Idaman ak dulu . Alaa , yg kat tmpt lesen tu hehee . Ingt tak korang ? hehe . Sumpah dia encem giler + stylo beb ! rase nak gigit2 je haha . Tapi malang nye intan tak dapat tgok mamat tu hahah sebab dia ak tak dpt nak tngok mamat tu hahaha . nak pegy jumpe dia kat dalam bwling . Haish , geram aje rase hahahaa. Mamat tu pkai suar pendek laa weii . tErharu gitu . Mmg ciri2 lelaki idaman ku♥ laa hehehe . I love you sahabat ♥




Hah ? msti korng tahu kan sape ak snap pic nie ? hehee . smstinye laa bestie ak INTAN FAREHA YG COMEL . hehehe . Dia laa yang mnghasut ak kuar . Katanye dah lame tak kuar same2 . Padahal nye tiap2 hari jumpe hahahaha . If Kuar ngn dia sumpah mesti ngekek laaa . Korang tahu laa dia cm ner kan ? hehehe . Sayang dia sampai mati tahu ? hhe i love you bestie comel ♥



Yang belah kiri ini pulak FEA . Comel kan dia ? baru je kami kenal time lepak nie . Dia mmg best + sprting . Event kami baru kenal dia relax je hehe . Suke tengok time dia gelak . mmg kelakar hahaha . I love you laa FEa , ade mase nnti kite ketemu + lepak chill lagi taw ? hehehe




ak wi sis wywa ku♥ hehee . Bawu dpt hangout dengan dia . Punye lame dok nk lepak bawu hari ni dpat hehe . Dia comel kan ? geram je tgok pipi dia gebu gitu hehehe , I LOVE YOU SIS WYWA♥





ehehe , ini je mampu update . nak tgok selebih nye dia Fb ku yea ? hehehe . I love you frenz . Nanti ade mase kite lepak chill ramai2 cnfrm best + meletop hahaha .