Followers

Friday, 1 April 2011

R !

Ape yang ko nak lakukan ckunk ? ape yang ko nak ayat ak balek ckunk . N yang paling2 penting ape yg ko nak cube buat ckunk ? Seyes ak tak faham dengan sikap ko . Ko ingt ak nie budak2 laa senang nak ditipu . Haish , seyes ak tak faham dengan ko . Nak kawan dengan ak . Ok kite kawan . Tapi perlu ke kol ak nak ingt balek kisah2 lame . perlu ke semua tu ? Ak dh masak dengan ko RAIZ . seyes ak cakap ak menyampah dengan ko . Aweks owg ko bole rampas . Now ko cube nak amek hati ak balek laa ? . Sory laa weii , Terus terang ak cakap dari dulu ak tak penah laa nak sayang ko . Ak mnx maap , ak tak bole nak sayang ko . Tu sebab ak tak kisah ko nak bla dari hidup ak . Sikit pun ak tk kisah laa weii . Tadi ko tanye ak kan ? Ingt ko lagi tk ? ak nak je jawab . Lepas je ak break dengan ko ak tak penah laa nak duk ingt ko . Sumpah ak , geli nak ingat ko . naik menyampah dengan ko . Bukan ak berdendam or what ? Tapi , seyes dari dulu sikit pun ak tak penah laa nak sayang ko . Sory cngt2 . Ak tahu taktik ko . ko nak kawan dengan ak nak amek hati ak balek kan ? Sory laa , hati ak dh ade owg len . Tak penah ckit pun dulu ak ade perasaan kat ko . So , takyah laa nak buat kerje2 bodo ko tu . N plan2 bodo ko yang nak ayt ak balek . Buang mase ko je weii . Seyes + sumpah ak cakap sikit pun ak tak penah ade perasaan dekat ko dari dulu lagi . Harap ko faham perasaan ak . Stop lakukan bnde2 yang bole buat diri ko malu . Ko dh besar panjang bole pikir laa k . Ak malas dh nak cakap banyak laa . Pikir sendiri je :) .