Followers

Tuesday, 22 February 2011

Kau jantan bodo !!!!

Yeahh !! kau memang jantan bodos tahu ??? Ak tak penah jumpe jntan bodos macam ko . Ko bole tak belajar time hakikat yang ak mmg tak bole nak sayang ko . Bole tak ? pastu dh tak dapat ak takyah laa nak buat2 cter pasal ak . Nak kata ak pengikis laa ape laaa . Ak kuar ngn ko penah ke ak mintak ko belanje kimask ?. tak penah kan ? Kuar dengan ko pun jarang nak kata ak pengikis yea ? Jgn nak buat gelut laa SETAN Bodos !!  Ko nie bodos + gatal . Mengong je !!! Pastu nak kata ak pelacur yea ?? penah ke ko men or langgan ak LAHANAT ????? Tak penah kan ? So blajar2 laa time hakikat . owg dh taknak tu jgn mngelabah nak buat update mcm2 dalam FACEBOOK . Tak yah nak cari PUBLISITI cngt laa BXBX !!! tlg jgn ggu life ak if ak tak penah ggu life ko k !!!
P/S : TLG BELAJAR TIME HAKIKAT YEAHH JANTAN BODOS + JAHANAM !!!