Followers

Thursday, 10 March 2011

Daddy can give me D3100 :))

D3100 Idaman ak tu . Haish , bile laa nak dapat kan kan ? Daddy dh janji ngn akak kan ? yg daddy nak beli kan tok akk . Pliss :(( tunai kan janji daddy tu :)) Before kite fly ke sarawak akk nak daddy dh beli tok akk . Tu daddy tunai kene tunai kan k . sebab daddy tak bawak akak pegy pulau perhentian . So , daddy ganti kan dengan d3100 kan kan ? Abg , ko jgn nak jadi batu api cngt k . If ak ade duit sendri . skit pun ak tknk nyusah kan daddy . Ya allah lembut kan laa hati abg ak tok beli kan d3100 ini . Hope satu mase D3100 akn jadi hak milik ak sendri . AMIN :))


Wahh  !! cantik nye .  Hope suate mase ak akan dapat update blog dengan ak snap pic wif  D3100 . hehehe . angan2 ak nie lebih je . Entah2 tk akn dapat . Yela ak bukan ank owg kaya mcm korang . Ckp je kat parents tewus dapat kan kan ? Ak nie kene ade alasan yg logik n kene amek mase yg lame tok bodek . Bawu laa bole dapat :)) Tetap tewus bodek kat daddy . Hope daddy tunai kan yea :)) I LOVE YOU DADDY ♥