Followers

Tuesday, 15 March 2011

Oh ,God 15.march.2011 ♥

Bie ingt lagi tak tarikh nie ? Sure ko dh lupe kan ? sebab ak pun ko dh lupe . Nie kan tarikh yg tk bermakne bg ko ? Hurmm :(( . if ko tak ingt bia ak ingt kan ? Tarikh nie laa ak accpt ko sbgai teman hidup ak♥  . Bape bnyak dh ko propose ak kan ? Last2 ak accpt ko kat mysapce jew kan ? Maklum laa ckunk kan dunia IT . hahaha .Dh banyak kali ak tolak ko coz ak nak kite kawan2 dulu . Last2 ko propose ak lagi at myspace n ak pun accpt ko kan♥ :)) . Macam2 kite janji dalm kmen myspace tu kan ? tapi ko ttp tnggl kan ak . Hurmm :(( ak tahu ak yg mnx break tapi now ak tnggu ko kan ? ko yg tk dtg kat ak . N last2 ko bnyak bg ak harapan n salah kan ak semua . Hurmm :(( .  If kite forever until now . Mesti dh setahun kan bie ♥ ? Bole sambut kan kan ? Sure ak dapat barney dari ko kan ♥ ? Coz tu janji ko pada ak dulu . Mufitz ko tk penah ke kesian kat ak ? Ko mmg suke tengok ak nnges tiap2 hari kan ? Tu sebab ko seksa ak campai cm nie . Sumpah ak ckp ak dh terseksa giler2 tahu ?  Setiap kali ak nak tidor pasti teringt ko . Ko selalu wish gudnytez kat ak . N setiap kali ak mngon msti teringat ko . sebab dulu ko selalu kejot ak suro pegy sekolah kan kan ? Now semua tu dh tak ade . Ak miss gilerr memory tu♥  . Rase mcm nak putar kan balek je mase n ak akn hargai ko sepenuh nye tahu♥  ?