Followers

Tuesday, 15 March 2011

Thnxz to mylilsis ♥


Mengenai tajuk diatas . Yeahh !! Ak nk ucap kan thnxz banyak2 kat adk ak EYKA ♥  Sebab semalam dia bagi semngat kat ak n bagi nasihat . Strt tu ak dh bole try lupekan sikit2 ex ak tu . Bawu ak sedar Bodo nye ak still menanti dia n Tunggu dia . dia sonok2 gembira ak pulak yg sedey2 . betol jugak cakap adk ak nie . If ak betol2 nak lupekan dia . Dh tiba mase nye tok ak cari pengganti ♥ . Tapi susa nak cari pengganti . Tak ape laa ak still nak single . If ade jodoh ak kapel laa kowt hahahaha . Sekali ag sis nk ucap thnxz cngt2 sebab bagi nasihat kat sis . Sis akn awlys ingt nasihat adk kat sis yea :)) . Now sis dh bole lupe kan n hapie macam selalu . Sis sayang adk eyka cngt2 tahu ? Suatu mase kite meet yea sayang ? I LOVE YOU SO MUCH ADK EYKA ♥

Nie laa nasihat yang diberikan oleh eyka adk tercinta ♥ Korang bole nampak ke ? coz kecik je ak buat . Tak akan nak buat beso2 hahaha . malu laa ak hehe . Dear eyka , sis alwys ingt nasihat n pesan eyka yea syg ♥ I LOVE YOU BDK MANJE ♥