Followers

Tuesday, 15 March 2011

♥ WEBCAM ♥

♥WEBCAM WIF FARAH ATIQAH♥

farah atiqah ♥ best kawan ngn dia tahu ? Dia tak penah sombong if dia online pasti tegor ak kan ? kami selalu share prob kan sayang ? bertuah cngt dapat kenal ngn ko tahu :)) ? hope suate mase kite dapat meet kan dear♥ ? Now ko nak tumpu PMR kan ? so ak hope ko bole buat yg terbaik n ak alwys doa kan tok KO yea sayang :)) . I LOVE YOU SOMUCH FARAH ATIQAH ♥

♥WEBCAM WIF Mohammad Adive♥

mohammad adive♥ Dia nie agak kelakar owg nye hahaha . Ak kenal dia time ak lepak jusco . Dia lepak sekali ngn ak wif ayie n anys . Pastu ak tewus add dia . Sebab best kawan ngn dia . Ade je nak merapu kan weii ? hahaha . First2 ak tengok dia macam sombong je . Tapi rupenye tak hahaha . Masok ayor ak lepak ngn ko tahu ? merapu + dosa if lepak ngn ko . nak tahu sebab ape ? haha sebab nie hah dok ngumpat owg je huahua . Pastu now kteowg kawan . If dia hangout masti ajak ak sekali . hehe . Time ak webcam nie tengah dok teman dia . Katanye bosan so , tewus ajak ak webcam . Time nak webcam to macam2 jadi . tak nampak pic dia laa ape laa hahaha . Last2 dpt gak hehe . pastu dia nak snap2 pic bagai laa pulak ak pun snap laa haha . Seronok kawan ngn ko wahai mohammad adive . I love you laa frenz ♥


♥WEBCAM WIF WANIE 'SEIN♥

Wanie'sein bestie ak jugak . Dari sekolah rendah ag kan kite kawan . Sampai laa ckunk kite still bestie kan ♥ ? Time sekolah menengah pun kami same2 . Tapi sampai frm3 je laa .sebab Ak pindah sekolah kat epo . Tu yang jadi setan kejap selame dua tahun hahaha . Tapi now ak dh oke balek kan kan ? Eh , ak dh jauh melalut nie . hahaha . nak cter pasal wanie tewus melalut hahaha . Dia kawan terbek . Susa senang kite bersame kan dear ♥ ? thnxz coz sudi jadi kawan ak . I LOVE YOU SO MUCH WANIE SEIN ♥

♥WEBCAM WIF MYLOVELYSISWYWA♥

Mylovelysiswywa♥ Dia nie merangkap kakak angkat ak . hehe dia comel kan korang ? geram je tengok pipi dia . Rase nak cubit2 je hehe . nak tahu tk cm ner bole ak webcam ng dia ? hehe Dia tengok pic ak webcam ngn anys n ayie pastu dia komen dia pun nak jugak . hehee Tu yang tewus webcam ngn dia . Sonok kan webcam sis . Macam2 kite ngupat hahaha . Nnti webcam ag taw sis ? I LOVE YOU SO MUCH SYS WYWA ♥

♥WEBCAM WIF SWEET KAPEL ♥

Ayie n Anys yeahh mybestie ♥ . Deowg nie dh setahun kapel .Hope kekal taw sayang . if korang kawin ak laa owg pertame seronok tahu ? hahaa . Penat melayan dyeowg nie tahu ? asyik2 break , asyk2 break hahaha . Macam laa ak tk penah kan kan ? hehehe . Pastu ak laa jadi mangse tok dengar masalah yg dyewog duk gadoh2 kan nie hahaha .Takpe ak still mampu jadi pendengar setia korang tahu ? ade pape cter je kat ak k :)) .Tapi korang still together kan ♥ ? tak nak gadoh2 dh tahu ? hapie alwys yea :)) . Ak sayang korang cngt2 tahu♥ ? I LOVE YOU BESTIE ♥

♥WEBCAM WIF JOJIE ALCANTRA♥

JOJIE ALCNTRA kawan baik ak time ak sekolah dulu . Kami satu kelas . N if korang nak tahu dia laa yang ajar ak buat PRINT SCREEN nie haha . thnxz frenz♥ .Bapak sawan ak jadi if dia datang sekolah tahu ? Menggila ponet aden nak melayan nye hahaha . Tapi if dia tak datang ak laa owg pertame akan sunyi n jadi budak nerd hahaha . Nak tahu nape nerd ? haha . sebab ak fokus kat cikgu mengajar if dia datang ade je plan dia nak ajak ak buat . So , tk dapat nk fokus belajar hahaha . Dia kwan terbek laa . Sentiase dgr prob ak . n dia pun selalu share prob ngn ak kan jojie kan ? hehehe . hope kite dapat result spm gempak taw ? I LOVE YOU BESTIE ♥